Rødøy Elektro AS

Derfor bør du investere i ladeanlegg for næringsbygg

I Norge er det et økende behov for elbillading til hotellnæring, kjøpesenter og bedrifter. Stadig flere bytter fra fossilt til el, derfor er det viktig å tilby gode løsninger på arbeidsplassen og til kundene dine. 

Offentlig elbillading

Elbil er fremtiden. Gjør hverdagen til ansatte og gjester enklere ved å installere ladeanlegg på arbeidsplassen. Foto: Marthe Thu (Zaptec)

Utskifting til elbiler

Elbiler har raskt inntatt veiene i Norge, og med den økende populariteten blir behovet for tilgjengelige ladestasjoner stadig mer viktig – spesielt for bedrifter og hoteller. Ladeinfrastruktur har utviklet seg til å bli en nødvendig ressurs, ikke bare for å imøtekomme gjesters og ansattes behov, men også for å redusere driftskostnader og fremme en bærekraftig profil.

Ladeanlegg på arbeidsplassen

Når hele 84,5 % av det totale nybilsalget er elbiler og hele 97% er ladbare biler totalt, ser man et stort behov for tilpasninger på arbeidsplassen.

Investeringen i ladeanlegg for elbiler er ikke bare et skritt mot miljøvennlig og bærekraftig praksis, men det er også en strategisk beslutning for å møte det økende behovet blant kunder og ansatte. Det blir lettere for ansatte å ta seg til og fra jobb uten å måtte stresse med hvor og når de skal lade bilen, og de kan trygt kjøre hjem med fulladet bil etter en effektiv arbeidsdag. 

Om man som bedrift ønsker å ta flere bærekraftige valg, så er ladeanlegg for elbil en god start.

Zaptec ladeanlegg for bedrifter - En investering i fremtiden

Ladeanlegg for bedrifter: Hvordan kommer du i gang? 

  • Tilrettelegg infrastruktur tilpasset næringsbygg: Strømtilførsel for elbilladere, og muligheten for å utvide etter hvert.
  • Styring og lastbalansering (smarte ladere)
  • Effektbehov og type ladere
  • Kartlegg behovet: En eller flere elbilladere?
  • Betalingsløsning?
  • Monter laderne på vegg eller stolper
  • Behov for flere? Utvid etter hvert!

Viktigheten av elbillading for bedrifter

Investeringen i ladeanlegg er ikke bare et skritt mot miljøvennlig praksis, men det er også en strategisk beslutning for å møte det stadig økende behovet blant kunder og ansatte. Å tilby ladetjenester bidrar til å tiltrekke seg et stadig voksende segment av miljøbevisste kunder, samtidig som det fremmer bærekraft i bedriftens operasjoner.

Hvorfor er det viktig å tilby elbillading på hoteller?

Kundebehov og forventninger: Mange gjester velger nå elbiler på grunn av miljøbevissthet og lavere driftskostnader. Å tilby elbillader viser hotellets forståelse av gjestenes behov, og gjestene får ladet på destinasjonen. Mange forventer nå at elbillader er inkludert, i det minste tilgjengelig i hotelloppholdet.

Konkurransedyktighet: Hoteller som tilbyr elbillading skiller seg ut i en stadig mer konkurransedyktig bransje. Det kan være en avgjørende faktor for gjester når de velger hvor de skal bo.

Ved å installere ladeanlegg skaper det merverdi, da etterspørselen etter hotell med billading øker. Ta kontakt med våre dyktige elektrikere, så hjelper vi deg med å finne riktig løsning for ditt hotell!

Les også: Økt behov for elbillading i borettslag og bedrifter

Kjøpesenter og andre næringsbygg

Det er viktig å ha gode parkeringsmuligheter for gjester og handlende kunder. Mange har gått over til elbil, og man bør tilby elbillading til de gjestene som trenger å lade mens de handler. 

Vi i Elkonor har gode samarbeidspartnere for elbillading for næring. Vårt utvalg av ladeløsninger passer til alle strømnett og alle elbiler. Start gjerne smått og utvid etter hvert som behovet øker. Det trenger ikke være så store investeringskostnader! 

Ta kontakt med en av våre dyktige elektrikere – så hjelper vi deg å finne riktig løsning. 

Utforsk Zaptec Pro for næringsbygg

Både bedrifter, ansatte og kunder har behov for å lade elbilen på ulike steder i løpet av arbeidsdagen - på byggeplassen, ved kontoret eller på handletur.

Trenger du hjelp til ladeanlegg for din bedrift?

Vi hjelper deg med riktig ladeløsning til hotell og næring. Ta kontakt med oss, så besvarer vi dine spørsmål.